Particuliere dienstverlening

Zeepsop Gebouwen ServiceIn en om uw huis.Particuliere diensten

Onze Particuliere diensten. 
Houd een schoon en hygiënisch huis met onze huishoudelijke schoonmaakdiensten

Als huiseigenaar begrijpen we dat u een aantal dingen op uw groeiende takenlijst heeft staan. We vinden ook niet dat je ervoor moet zorgen dat je huis vlekkeloos en schoon blijft, iets is dat je alleen moet doen. In plaats van uw kostbare tijd te besteden aan vegen, schrobben en dweilen, kunt u in deze tijd ontspannen in een schone en comfortabele ruimte die professioneel is schoongemaakt door de experts van Zeepsop Gebouwen Service.

Milieuvriendelijke reiniging van uw huis door opgeleide professionals.

Al onze huishoudelijke schoonmaakdiensten worden gedaan met producten die veilig zijn voor uw gezin en huis, kinderen en huisdieren! Deze milieuvriendelijke oplossingen zorgen ervoor dat ons team een ​​uitstekende reiniging kan leveren en tegelijkertijd schadelijke schoonmaakchemicaliën uit uw ruimte kan houden.

 

Waarom kiezen voor de Schoonmaakdienst voor Thuisschoonmaak?

Al jaren levert Zeepsop Gebouwen Service uitzonderlijke schoonmaakdiensten voor thuis en een onovertroffen klantenservice. Van onze toewijding aan kwaliteit tot ons team van professionele en vriendelijke schoonmakers. Er zijn verschillende redenen waarom we de beste optie blijven voor schoonmaakdiensten voor thuis.
Onze trouwe klanten kiezen al jaren voor Zeepsop Gebouwen Service vanwege ons:

  • Uniek reinigingssysteem dat elke keer een grondige en diepe reiniging biedt.
  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten die veilig zijn voor kinderen en huisdieren.
  • 100% klanttevredenheid bij elke service.

Wat houdt de standaard schoonmaak- en ontsmettingsservice in?

Een eenvoudige huisreiniging richt zich op alle belangrijke delen van uw huis, van de slaapkamer tot de keuken en alles daartussenin. Dit omvat ook alle speciale kamers die je hebt, inclusief speelkamers, thuisgymnastiek of kantoren.

Tijdens elke onderhoudsbeurt stofzuigt ons team alle tapijten, vloerkleden en vloeren.
Elke tegel-, hout-, vinyl- of laminaatvloer wordt gereinigd op basis van de behoeften van het gebruikte materiaal. Daarnaast stofzuigen, vegen en reinigen we alle oppervlakken in huis.

Afstoffen

In plaats van stof weg te vegen als alles is neergedaald, stofzuigt ons team routinematig alle oppervlakken en items om de aanwezigheid van stof uit de omgeving te verwijderen, zodat uw gezin van een stofvrije ruimte kan genieten. We besteden veel aandacht aan de ruimtes in huis die vaak stof verzamelen. Afstoffen kan helpen om allergieën binnenshuis te verminderen en in het algemeen de kwaliteit van de lucht in uw huis te verbeteren.

Meubels, planken en decor – Stof is te vinden op vrijwel elk item in huis. Een deel van onze service omvat het afvegen en afstoffen van meubels, planken en decor met de grootste zorg en respect voor uw persoonlijke spullen en bezittingen.

Raamlijsten en jaloezieën – Wij stoffen alle raamlijsten, gordijnen, jaloezieën en andere raambekleding die u mogelijk heeft af. Dit kan de levensduur van de ramen van uw huis en hun bekleding zelfs verlengen.

Lampen, verlichtingsarmaturen en plafondventilators – Hoge lampen en plafondventilators kunnen enkele van de moeilijkere items zijn om in huis te stofferen. Ons team is uitgerust met alles wat nodig is om die stoffige hete zones die buiten bereik zijn en vaak worden genegeerd, veilig te reinigen.

Plinten – Plinten zijn essentiële componenten die vaak worden vergeten en ook de plekken voor stof opvang. Hoewel ze gemakkelijk kunnen worden genegeerd, geeft ons team ze de aandacht om ze vrij te houden van stof – en ander vuil.

En meer – Van kastranden tot ventilatieopeningen, ons team kan vrijwel elk item of elke ruimte in huis afstoffen. Bij elke service kunt u er zeker van zijn dat uw op maat gemaakte schoonmaakplan u een minder stoffige ruimte zal geven.

Stofzuigen

Onze getrainde schoonmaakexperts leveren stofzuigdiensten die ervoor zorgen dat u nooit meer stofzuigt! Of je nu tapijt, vloerkleden of de gevreesde trap met vloerbedekking hebt, je kunt op ons team vertrouwen.

Vloeren, tapijten, vloerkleden en trappen – Ons team zal uw vloeren, tapijten en vloerkleden routinematig stofzuigen en al het vuil op of vuil dat in de vezels vastzit, verwijderen. Dit verbetert de kwaliteit van uw binnen lucht en verlengt de levensduur van de vloerbedekkingen in uw huis.

Bank en andere gestoffeerde meubels – Net als de vloer in uw huis, is het belangrijk om uw gestoffeerde meubels regelmatig te laten stofzuigen. Dit beschermt uw meubels en beschermt tegelijkertijd ook de luchtkwaliteit in uw huis.

Vloeren dweilen – Van de keuken tot de badkamer, we zijn uitgerust met alles wat we nodig hebben om de vloeren van uw huis te dweilen. Dit zorgt voor een diepe reiniging die ervoor zorgt dat alles er fris uitziet en ruikt!

Vuilniszakken legen en vervangen – Ongeacht de kamer, we zullen al uw afval in de daarvoor bestemde bakken legen en de vuilniszak vervangen, zodat u dat niet hoeft te doen.

En meer… – De schoonmaakexperts van Zeepsop Gebouwen Service staan ​​klaar om vrijwel elke schoonmaakservice te leveren die u nodig heeft. Als u op zoek bent naar iets anders dat hierboven wordt vermeld, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.  We zijn hier om alle schoonmaak- en ontsmettingsdiensten te bieden die uw huis nodig heeft.

Ruimtes en kamers in huis maken we schoon
Onze schoonmaakploegen kunnen elke kamer in huis efficiënt reinigen. Uw schoonmaakteam zal een schoonmaakschema personaliseren om ervoor te zorgen dat uw hele huis schoon blijft, zelfs tussen de diensten door!

Enkele van de gebieden die we kunnen reinigen zijn:

Badkamer
Van de douche en het bad tot het toilet en de wastafel, elk armatuur in de badkamer kan worden schoongemaakt en gedetailleerd door onze professionele schoonmaakprofessionals.

Wij kunnen schoonmaken:

Toiletten
Wastafels
Vuilnisbakken
Badkuipen
Douches
Douchekop
Voegen en tegels
vloeren
Badmatten en vloerkleden
Spiegels
Verlichtingsarmaturen
Keuken
Werkbladen
Fornuis
Oven buitenkant
Koelkastdeuren
Wastafels
Kasten
Vaatwasser deur

Slaapkamers

Gemiddeld brengen we ongeveer 33 jaar of meer van ons leven door in de slaapkamer. Een rommelige slaapkamer kan niet alleen leiden tot dagelijkse stress, maar het kan zelfs uw slaapkwaliteit verstoren. Ons team zal u helpen een goede nachtrust te krijgen door ervoor te zorgen dat uw slaapkamer klaar is om te ontspannen.

Woonruimtes

Onze woonruimtes zijn belangrijk voor ons. Of we nu een film willen kijken met het gezin of gewoon willen ontspannen na een stressvolle dag, de netheid van uw woonkamer is belangrijk voor de gezondheid en het geluk van uw gezin! Ons team zal vlakke gebieden afvegen, stofzuigen, stofzuigen, dweilen en alle diensten uitvoeren die nodig zijn om u te helpen weer van uw woonkamer te genieten.

Thuiskantoor

Uw kantoor op het werk wordt routinematig schoongemaakt, zou uw thuiskantoor niet dezelfde behandeling moeten krijgen? Of schoonmaken nu niet je sterkste punt is of je hebt gewoon geen tijd, ons team levert de schoonmaakdiensten voor je thuiskantoor die nodig zijn om een ​​productieve en positieve omgeving te creëren waarin je naar je doelen kunt werken.

Speelkamer voor kinderen

De gezondheid en veiligheid van de speelkamer van uw kinderen zijn erg belangrijk voor ons! We kunnen alle schoonmaakdiensten leveren die nodig zijn om stof, vuil en andere bacteriën te verminderen, zodat uw kinderen kunnen spelen in een veiligere en schonere omgeving.

Enkele van de oppervlakken die ons team kan reinigen zijn:

Graniet reinigen

Graniet is een hoofdbestanddeel van de meeste keukens vanwege zowel het mooie uiterlijk als de duurzaamheid. Ons team levert speciale schoonmaakdiensten voor de granieten oppervlakken van uw huis waarvan is aangetoond dat ze de gebruikte glanzende kit beschermen. Hierdoor blijft hij glanzend en kun je er schoon na schoon van genieten!

Glas reinigen

Ons team maakt gebruik van professionele glasreinigers en technieken om elke keer een vlekkeloze reiniging te garanderen. En ongeacht waar het glas zich in uw huis bevindt, ons team zorgt ervoor dat het glashelder is voordat we vertrekken.

Hout reinigen

Echte houten oppervlakken hebben verzorging nodig die andere oppervlakken niet nodig hebben. Ze moeten niet alleen routinematig worden afgestoft om vervelende stofwolken te verwijderen, maar ook de juiste poetsmiddelen moeten worden gebruikt om het hout er gezond en glanzend uit te laten zien. Of het nu een tafel, deur, kast of iets anders is, wij zorgen ervoor dat het de zorg krijgt die het nodig heeft om krassen en een onverzorgd uiterlijk te voorkomen.

Marmer reinigen

Als het gaat om het verzorgen en schoonmaken van marmerservices in huis, is het belangrijk ervoor te zorgen dat het de juiste zorg krijgt, inclusief zowel droog als nat dweilen. Hierdoor behoudt het zijn mooie uiterlijk en verkleint het de kans op vlekken en krassen.
We dweilen en drogen uw marmeren vloer om de best mogelijke reiniging te garanderen. Dit zorgt ervoor dat alles er als nieuw uitziet en uw marmer het beste bestand is tegen krassen, vlekken en slijtage.

Roestvrij staal reinigen

Ben je het beu om roestvrij staal schoon te maken en heb je alleen maar vlekken in overvloed? We hebben de ervaring, het gereedschap en de bewezen oplossingen die nodig zijn om alle roestvrijstalen oppervlakken in huis te verzorgen, inclusief kookeilanden, aanrechten en keukenapparatuur.

Tegels reinigen

Tegels kunnen moeilijk schoon te maken zijn. Ons team van schoonmaakexperts voert de juiste reinigingsmethoden uit om ervoor te zorgen dat de tegels van uw huis er geweldig blijven uitzien. We zullen de voeg schrobben en tegels polijsten om ze echt te laten glanzen.

Wij reinigen alle soorten vloeren

Tevreden klanten.

Ramen gewassen.

%

Milieuvriendelijk