Onze dienstenZakelijk en privé

Zakelijke dienstverlening

Zeepsop gebouwenservice streeft naar een schone en gezonde omgeving voor uw klanten en medewerkers. We bieden een breed scala aan aanpasbare reinigingsopties voor de meest uiteenlopende bedrijfssoorten en groottes. Of het nu gaat om een kantoorpand, vakantiepark of een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Zowel de buiten als binnenkant van uw pand worden deskundig aangepakt door onze professionals.

Ramen wassen

Met jarenlange ervaring beschikt Zeepsop gebouwenservice over de expertise om ervoor te zorgen dat uw ramen efficiënt en correct worden gewassen. Wij wassen alle ramen tot alle hoogtes. Bij ons horen houtwerk, kozijnen en voordeuren er altijd bij! Wij bieden garantie op de kwaliteit van uw gewassen ramen. U kunt kiezen tussen deze 2 glasbewassing vormen: Traditioneel glasbewassing en/of Telescopische bewassing Traditionele bewassing is het standaard bewassen van uw ramen op de “ouderwetse” wijze. Terwijl we uw ramen wassen denken onze specialisten ook aan uw kozijnen, zodat ook deze weer blinken.

Sanitair reiniging

Openbare toiletten zijn het epicentrum van infectieziekten, ziektekiemen, bacteriën en virussen. Miljarden ziekteverwekkers kunnen op elk moment op en in uw toilet ruimte leven. Zelfs als uw toiletoppervlak op het eerste gezicht schoon lijkt, kunnen ze nog steeds schadelijke ziektekiemen en bacteriën bevatten. Een eenvoudige toiletspoeling kan miljoenen waterdeeltjes tot 6 meter diep verspreiden – en daarmee gevaarlijke bacteriën en virussen.

Dakgoot schoonmaken

Onderhoud van een dakgoot systeem van een huis of gebouw is essentieel voor optimale doorstroming van regenwater. Het zorgt voor een optimale waterstroom van het dak van het gebouw naar de grond, met als doel het pand te beschermen en te voorkomen dat water het gebouw binnendringt. Het team van Zeepsop gebouwenservice biedt een toonaangevende dakgoot reinigingsservice voor gegarandeerde effectieve prestaties van dakgootsystemen voor thuis en op bedrijven.

Reiniging en desinfectie voedingsindustrie

Schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie raakt uw primaire proces. Kwaliteit en continuïteit staan bij Zeepsop Gebouwenservice voorop. Zeepsop Gebouwenservice is uw partner voor de dagelijkse en periodieke reiniging in de voedingsmiddelenindustrie. Wij ondersteunen uw processen en protocollen dankzij specialistische schoonmaak, maar zijn u ook met uitgebreide kennis en advies van dienst. Deskundige leiding, één aanspreekpunt en een vast team van getrainde medewerkers borgen uw productieproces.

Particuliere Schoonmaakdiensten

We zijn hier om uw leven gemakkelijker te maken. Kwalitatieve schoonmaakdiensten zijn nog nooit zo belangrijk geweest. We zijn ons allemaal bewust van de waarde van een schone, hygiënische omgeving voor onze gezondheid. Bij Zeepsop Gebouwenservice weten we ook dat uw tijd kostbaar is. We weten hoe moeilijk het is om een ​​schone ruimte te behouden en tegelijkertijd de dagelijkse zaken van werk tot het verzorgen van kinderen en alles daartussenin. U wilt gewoon graag wat meer tijd over houden om te genieten of u kunt het vanwege (fysieke) omstandigheden zelf niet (meer) aan.  Daarom bieden wij uitgebreide schoonmaakdiensten die kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Zonnepanelen wassen

Zonnepanelen zijn een geweldige investering voor het milieu en uw portemonnee. Maar net als elk ander apparaat of systeem in uw huis, hebben ze onderhoud nodig om optimaal te presteren. Een van de belangrijkste onderhoudstaken voor zonnepanelen is regelmatige reiniging. Lees meer waarom…

Serre dak reinigen

Zeepsop gebouwenservice reinigt uw glazen of kunststof serre dak.  Polycarbonaat veranda of serre daken staan ​​bekend om hun duurzaamheid. In tegenstelling tot glaspanelen of dakpannen zullen polycarbonaat platen gedurende hun hele levensduur niet afbrokkelen of barsten. U kunt echter een opeenhoping van vuil of ernstige verkleuring krijgen als u de polycarbonaatplaten niet vaak genoeg wordt schoonmaakt. Zeepsop gebouwenservice reinigt uw serre dak, dakgoot, ramen en kozijnen.

Interieur Verzorging

Als huiseigenaar begrijpen we dat u een aantal dingen op uw groeiende takenlijst heeft staan. We vinden ook niet dat je ervoor moet zorgen dat je huis vlekkeloos en schoon blijft, iets is dat je alleen moet doen. In plaats van uw kostbare tijd te besteden aan vegen, schrobben en dweilen, kunt u in deze tijd ontspannen in een schone en comfortabele ruimte die professioneel is schoongemaakt door de experts van Zeepsop Gebouwen Service.

Vloeren reinigen en conserveren

De sleutel tot schone, aantrekkelijk ogende vloeren is regelmatig onderhoud. Ongeacht de vloer die u in uw huis heeft, kunt u erop vertrouwen dat ons team uw vloer de specifieke schoonmaakdiensten kan leveren die nodig zijn om er geweldig uit te zien!