Glazenwasser Roermond

Ben je op zoek naar glazenwasser Roermond? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zeepsop Gebouwenservice verzorgt voor zowel particuliere als zakelijke klanten de frequente glasbewassing. Wij verzorgen dit bij uw huis of bedrijfspand zowel binnen als buiten. Wij kunnen uw ramen eenmalig komen wassen of we kunnen het op een door u gekozen frequentie bijhouden. Wij wassen alle ramen tot alle hoogtes. Bij ons horen houtwerk, kozijnen en voordeuren er altijd bij!

Waarom kiezen voor glazenwasser Roermond?

Wij bieden garantie op de kwaliteit van uw gewassen ramen. U kunt kiezen tussen deze 2 glasbewassing vormen: Traditioneel glasbewassing en/of Telescopische bewassing Traditionele bewassing is het standaard bewassen van uw ramen op de “ouderwetse” wijze. Terwijl we uw ramen wassen nemen we vochtig uw kozijnen af, zodat deze ook weer blinken.

 

Ja, ik wil een afspraak maken!

Telewash Osmose Glasbewerking

Deze vrij nieuwe vorm van glasbewassing bieden we bij particuliere en zakelijke klanten aan. Dit systeem zorgt ervoor dat wij veilig tot hele hoge hoogtes uw ramen kunnen wassen. Dit systeem werkt als volgt: Wij borstelen met de borstel boven op onze telescoopsteel de vervuiling op uw ramen los. Vervolgens spoelen wij de vervuiling weg met het osmose water. De ramen laten wij dan nat achter zodat het in de loop van de dag streep- en vlekvrij kan opdrogen. Dit osmose water is speciaal gefilterd zodat het ontdaan is van alle kalk en mineralen die vlekken en strepen op uw ramen kan veroorzaken. Ook bij het bewassing met het osmose maken wij uw kozijnen, vensterbanken en op wens uw rolluik bakken schoon.

Ja, ik wil een afspraak maken!