Er zijn talloze onderzoeken die een direct verband leggen tussen gezondheid in een bedrijf en productiviteit. Een schoon, goed georganiseerd kantoor verbetert het moreel, de aanwezigheid en de productiviteit van de werknemers. Ondernemers en kantoormanagers die geïnteresseerd zijn in het inhuren van een schoonmaakbedrijf moeten niet alleen denken aan afstoffen en stofzuigen. De ramen van uw bedrijf verdienen meer dan een spuitflesreiniger en een oude handdoek. Ze verdienen de aandacht van de professionele glazenwassers van Zeepsop Gebouwenservice.

Een sprankelend schone ruit verbetert niet alleen de uitstraling van uw bedrijf aanzienlijk, maar zorgt ook voor een maximale opname van natuurlijk zonlicht. Iedereen die lange tijd binnenshuis heeft gewerkt, kan getuigen van het enorme verschil tussen natuurlijk en kunstlicht. Mensen willen uitzicht naar buiten en echt zonlicht. Het schijnt dat zonlicht het stofje endorfine aanwakkert in ons lichaam. Van dat stofje krijgen wij dus een vrolijk gevoel.

Goed opgeleide glazenwassers zullen deze voordelen maximaliseren en helpen de voordelen van regelmatige kantoorreiniging te vergroten. Veel mensen geloven dat vuile ramen bijdragen aan een onprofessionele sfeer; een bedrijf als Zeepsop Gebouwenservice reinigt niet alleen tot vlekkeloze perfectie, maar biedt ook zoveel meer dan alleen een raam waar je door heen kunt kijken.

1. Vlekkeloze resultaten
Om een ​​optimaal resultaat te bereiken is het belangrijk om meer te gebruiken dan de simpele ruitenreiniger en papieren handdoek aanpak. Ramen vereisen een grondige reiniging zowel van binnen als van buiten; een onervaren kantoormedewerker zou de buitenkant van een hoog commercieel gebouw niet zo succesvol kunnen schoonmaken als een professioneel bedrijf. Iedereen kan ramen reinigen, maar professionals produceren superieure resultaten vanwege hun eersteklas apparatuur, producten en jarenlange ervaring. Een verzorgd kantoor is het perfecte visitekaartje voor bezoekers, collega’s, klanten en sollicitanten. Laat zien dat u uw eigen werkvloer belangrijk vindt en dat u een professionele instelling heeft. 

2. Veiligheid
Bovendien is het gevaarlijk voor iemand die niet over de juiste opleiding of apparatuur beschikt om zelfs maar te proberen de buitenkant van een bedrijfsgebouw schoon te maken. Raamreinigingsdiensten hebben een vergunning, zijn verzekerd en beschikken over deskundige technici met jarenlange ervaring en veiligheidstraining. 

3. Gemak
Het inhuren van professionele glazenwassers in plaats van een werknemer in te schakelen om ramen te wassen, bespaart ook tijd. Zeepsop Gebouwenservice biedt ook dagelijkse, wekelijks, maandelijks of jaarlijkse service contracten om aan de specifieke behoeften van elk kantoor of bedrijf te voldoen.  Door een deskundige in te schakelen, kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun eigen werk in een schone en lichte werkruimte.

4. Bescherming
Het glazen buitenoppervlak van een bedrijfsgebouw kan vaak in contact komen met veel schadelijke stoffen in de lucht die na verloop van tijd schade kunnen veroorzaken. Ook vuile ramen door bijvoorbeeld zand, kunnen op termijn voor schade aan de ramen en kozijnen zorgen. Vuil dat blijft zitten kan gaan schuren en voor krassen gaan zorgen. Iemand die niet goed is opgeleid, kan deze niet effectief reinigen en ongewenste schade veroorzaken. Regelmatig reiniging door professionals kan dure reparaties of vervangingen van glas en ramen voorkomen.

5. Kosteneffectief
Ten slotte komt alles meestal neer op kosten. Hoewel het volledig mogelijk is voor werknemers om hun kantoorramen schoon te maken, wat zijn die kosten voor het bedrijf? 
In veel gevallen vliegen deze ‘zachte kosten’-uitgaven onder de radar. In de meeste gevallen, wanneer een bedrijf rekening houdt met tijd, materialen, apparatuur en resultaten, is het inhuren van een professionele glazenwasser in feite een kostenbesparing. 
Een glazenwassersbedrijf met geschoolde monteurs zal de nieuwste tools en technieken gebruiken om zo effectief mogelijk resultaat te behalen.